РАЗПИСАНИЕ НА АВТОБУСИТЕ

×
кв.Ценеви до Актавис
* Автобусната линия е с два маршрута! През улуца Никола Малашевски автобусите минават само в работни дни сутрин 06:00 до 08:00 и в края на работния ден 16:30 до 17:30. През другите часове автобусите преминават през "рампата" по главната улица Свети Иван Рилски.
Липсва информация
Моля, ако вие имате информация за разписанието на автобус №1 от градския транспорт на Дупница, да ни я изпратите на имейл адрес: за да я публикуваме тук, така тя ще бъде полезна за всички. Благодарим ви предварително за приноса, който ще направите за автобусното разписание на Дупница.
жк.Прогона до Актавис
Липсва информация
Моля, ако вие имате информация за разписанието на автобус №2 от градския транспорт на Дупница, да ни я изпратите на имейл адрес: за да я публикуваме тук, така тя ще бъде полезна за всички. Благодарим ви предварително за приноса, който ще направите за автобусното разписание на Дупница.
жк.Прогона до жк.Бистраица
Липсва информация
Моля, ако вие имате информация за разписанието на автобус №3 от градския транспорт на Дупница, да ни я изпратите на имейл адрес: за да я публикуваме тук, така тя ще бъде полезна за всички. Благодарим ви предварително за приноса, който ще направите за автобусното разписание на Дупница.
жк.Бистраица до Актавис
Липсва информация
Моля, ако вие имате информация за разписанието на автобус №4 от градския транспорт на Дупница, да ни я изпратите на имейл адрес: за да я публикуваме тук, така тя ще бъде полезна за всички. Благодарим ви предварително за приноса, който ще направите за автобусното разписание на Дупница.
кв.Байкал до жк.Социални Жилища
Понеделник - Петък От 06:00 до 20:00 часа пътува в двете посоки "Кв.Байкал" -> "Социални жилища" -> "Кв.Байкал" през 30 минути. (Автобус има на всеки кръгъл час и на всеки половин час).
Събота и Неделя От 06:00 до 20:00 часа пътува в двете посоки "Кв.Байкал" -> "Социални жилища" -> "Кв.Байкал" през 60 минути. (Автобус има на всеки кръгъл час в двете посоки).
жк.Социални Жилища - жк.Социални Жилища
Според предложението маршрутът на линия 5А ще започва от Социалните жилища и ще преминава през улиците „Бузлуджа” и „Велико Търново”, през Тютюневия техникум, спирка „Чайка”, след това ще минава през железопътната рампа и кръговото кръстовище ЮГ. Оттам автобусите ще преминават към автосервиза, СУ „Св. Паисий Хилендарски”, старата автогара, Спортната зала, пл. „Мизия”. А по улица „Симеон Велики” пак ще се стига до Социалните жилища.


Социални жилища – Бузлуджа – Велико Търново – Тютюнев техникум – магацин “Чайка” - жп-рампа – кръгово кръстовище Юг – сервиз “Вианор” - Топливо – сп. “В. Левски” /СЕУ “Св. Паисий Хилендарски”/ - Лидл – Спортна зала – ул. “Симеон Велики” - Социални жилища. Според предложеното разписание, автобусите ще се движат от 6,30 до 20ч. през 1 час в делнични дни и през 2 часа в почивните и празнични дни. Дължината на линия е 8,1 км, а времето за изпълнение – 25 минути.


Новото предложение е маршрутът на линия 5А да започва от Социалните жилища и да преминава през улиците „Бузлуджа“ и „Велико Търново“, през Тютюневия техникум, спирка „Чайка“, през ЖП рампата, кръгово кръстовище ЮГ, към автосервиза, училище „Свети Паисий Хилендарски", старата автогара, Спортната зала, площад „Мизия“ и по улица „Симеон Велики“ да се стига отново до Социалните жилища.

Схема на автобусния транспорт в град Дупница

Дупница, Обществен Градски Транспорт. Автобусни линии в Дупница.
Тази карта е интелектуална собственост към домейна Dupnitsa.NET! Използването и в други сайтове и с други цели, без писмено съгласие от Автора на Dupnitsa.NET се уреждат чрез законодателството в България.
• Линия №1 - цвят Розов. • Линия №2 - цвят Син. • Линия №3 - цвят Зелен. • Линия №4 - цвят Червен. • Линия №5 - цвят - Черен. (Линия №5 функционира от 27.08.2019г.)